loading.gif
mobile-banner-bg

Yerel Yönetimler Gençlik Festivali Açılışı

Yerel Yönetimler Gençlik Festivali Açılışı
22 Kasım 2021 - Pazartesi

Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılışı gerçekleşen ve 17-21 Kasım Tarihleri arasında devam edecek olan Yerel Yönetimler ve Gençlik Festivaline Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Dr. Maliki Ejder Batur

Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılışı gerçekleşen ve 17-21 Kasım Tarihleri arasında devam edecek olan  Yerel Yönetimler ve Gençlik Festivaline Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Dr. Maliki Ejder Batur katılım sağladı.

Ankara Başkent Millet Bahçesinde gerçekleşen Yerel Yönetimler Gençlik Festivaline Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Dr. Maliki Ejder Batur koordinasyonunda tam katılım sağlayan İstanbul Ak Parti Belediyelerimiz çok sayıda ödüle layık görüldü.

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığının organize ettiği, Tam Bana Göre Festival sloganıyla başlayan Yerel Yönetimler Gençlik Festivaline Ankara’dan ve çeşitli illerden Gençlerin yoğun şekilde katılım sağladığı görüldü.