loading.gif
mobile-banner-bg

Bakanlık ULAŞIM Yatırımlarına Hız Verdi

Bakanlık ULAŞIM Yatırımlarına Hız Verdi
08 Mayıs 2022 - Pazar

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile birlikte Bakırköy-Kirazlı Metro Hattını ziyaret edip çalışmaları yerinde inceledi.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile birlikte Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nı ziyaret edip çalışmaları yerinde inceledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız, İstanbul'a yeni metro hatları kazandırmak için tüm hızıyla çalışıyor. İstanbul genelinde ulaşımı rahatlatmak, trafik sorununu çözmek için 7 farklı raylı sistem projesinde faaliyetler aralıksız sürüyor.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe de, Bakanlığımızın yaptığı metro hatlarından biri olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı inşaatını ziyaret etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu'nun da yer aldığı programa Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yüklenici firma temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı

CHP'Lİ İBB VERDİĞİ SÖZLERİ UNUTTU

İl Başkanımız Kabaktepe konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ulaşım bir şehrin kalbidir. AK Parti, İstanbul’a hizmet etmeye devam ediyor. Yeni metro hattı ile Bakırköy-Kirazlı arasını 13.5 dakikaya düşürüyoruz. Çalışmalarıyla İstanbul’umuza değer katan Adil Karaismailoğlu beye teşekkür ederim. CHP'li İmamoğlu, 2019 seçimlerinde metro hattını iki katına çıkaracağını vaat etmişti. Bugüne kadar 3 yılda 144 km metro yapması gereken CHP’li İBB, sözünü ne kadar tuttu? 200 kilometreyi geçen “metro yapıyoruz” vinil asmak yerine gerçekten hizmet etmeyi düşünüyor musunuz? dedi.